GR5 STUDIO

Mobles artesanals i sostenibles

FUSTA NATURAL AMB DETALLS METÀL·LICS

Dissenyem i fabriquem mobles


Moltes vegades, per a completar projectes d'arquitectura i interiorisme, a GR5 Studio necessitem peces que reforcin el concepte de sostenibilitat i disseny ecològic. Per això, dissenyem i fabriquem els nostres propis mobles a mida, de fusta natural massissa combinada amb detalls metàl·lics.

De la nostra passió per la fusta artesana va néixer la col·lecció 'Camins', de diferents peces tant per a interior com exterior. La col·lecció comprèn: taules de menjador, taules de centre i auxiliars, conjunts per a jardí, bancs, prestatgeries, escriptoris, consoles, brasers i llenyers. Els dissenys s'inspiren en formes naturals i segueixen línies escultòriques de la natura.

Mobles a mida

Fabriquem mobles autèntics i contemporanis completament adaptats als teus requeriments. T'oferim peces úniques sostenibles fabricades rigorosament de manera artesana.
La versatilitat de la fusta la fa perfecta en qualsevol lloc de la teva casa.

Col·lecció 'Camins'

Peces de mobiliari imaginatives que combinen fusta massissa amb materials com l'acer o l'alumini. Taules de menjador, de centre i auxiliars, conjunts per a jardí, bancs, prestatgeries, escriptoris, consoles... Inspirada en la bellesa de la natura, aquesta gamma de mobles te la porta a la teva llar.

FORMULARI DE CONTACTE

Contacta amb nosaltres

Emplena aquest formulari per a qualsevol consulta que vulguis fer-nos sobre els nostres mobles. Tots els camps són obligatoris.